Art Awards 2020

Kunst maakt de wereld creatiever, mooier en menselijker. Die impact willen wij vieren. Samen met jou. Business Art Service & Kunst.nl zijn voor het 14e jaar op zoek naar talentvolle, onderscheidende kunstenaars in Nederland en België. Het doel van Business Art Service en Kunst.nl is breder dan de beste kunstenaar belonen.

Een inspirerende werkplek met privacy? Dat creëert Business Art Service met kunst. Ieder jaar zoeken wij een ruimtelijk ontwerp dat aansluit op de wensen van onze klanten. Het vraagstuk van dit jaar? Een gevoel van privacy in de kantoortuin of open workspace van nu. Een roomdivider biedt hier het perfecte antwoord. Een roomdivider deelt een grote ruimte op in meerdere ruimtes, en kan vele verschijningsvormen hebben. Wel moet je oplossing licht verplaatsbaar zijn. Zo kunnen wij de roomdivider toevoegen aan onze collectie en op jaarbasis verhuren aan onze klanten.

Tijdens de Art Awards Night worden de 4 winnende juryprijzen en de 15 genomineerde werken geëxposeerd, en worden de winnaars bekend gemaakt. Studio Verbaan viel in de prijzen en won de Functionele Kunst Award met zijn technische tekening en maquette van de roomdivider. Deze gaat snel gerealiseerd worden mede mogelijk gemaakt door Business Art Service. Resultaat volgt snel!